Corona – Virussen – aflysning


Kære alle

Vi udsender denne meddelse til jer da vi efter opfordring fra kommunen skal holde lukket for og undgår spreding af Corona-Virussen.

Dette betyder at der fra nu i dag torsdag 12/03-20 ikke er nogle aktiviteter i HI-LF regi.

I første omgang til den 30/03 men den kan blive forlænget, derfor aflyses bla. klubaften mandag.

Hvis der ikke komme anden udmelding fra vores side starter vi op med de ugetlige aktiviteter fra mandag 30/03 igen.

Velmødt efter alles “Corona-ferie”

Mailen som vi har modtaget fra Herning Kommune:

Som I helt sikkert har bemærket, så er der onsdag aften indført nye, skærpede foranstaltninger i forbindelse med corona-virussen. Det får vidtrækkende konsekvenser mange steder i vores samfund – og det rammer også hos jer.

Myndighederne beder os nu lukke alle kultur- og fritidsinstitutioner og aktiviteter øjeblikkeligt. Som tidligere følger vi i Herning Kommune de anbefalinger der kommer fra myndighederne, og dermed beder vi jer sørge for at indstille aktiviteterne i indtil videre godt to uger – til den 30. marts.

Restriktionerne gælder alle aktiviteter – såvel fritidsaktiviteter, idrætsudøvelse, brug af omklædningsrum, møder mm. Herning Kommunes idrætsanlæg, kultur- og aktivitetshuse vil som udgangspunkt være lukket fra torsdag.

Situationen er alvorlig. Derfor regner vi også med, at I følger og efterlever de restriktioner der nu er opstillet. Som tidligere vil I kunne følge med i meldingerne fra myndighederne på www.coronasmitte.dk.

Med venlig hilsen, Søren Juul Baunsgaard, Kultur- og Fritidschef, Herning Kommune