Breaking News – Nyt fiskevand ved Skjern Å 1


Så Har HSF gjort det igen, NYT FISKEVAND!!

Skovbjerg (1)

Vi har i HSF været ude at se på nyt vand til vores medlemmer. Vandet ligger ved Sdr Felding og har ikke været fisket på af nogen forening i mange år. HSF har for ca 15 år siden haft vandet, og er nu igen blevet lejere efter alle disse år.

Stykket er ca 1300 m og der er muligheder for både orm, spinner og fluefiskeri på vandet, alle medlemmer er der taget hensyn til. Der er nogle lækre gode sving og diverse gode sikre standpladser på stykket, ingen tvivl om at det huser Laks. De skal nok være der. Der vil blive en P-plads på stykket. Skiltene vil blive sat op tirsdag eftermiddag, så stykket vil være klar til den 16. April, helt sikkert et sted der skal fiskes af.

Husk også, at vi også har fået meget nyt vand som Ikast Sportfiskerforening har bidraget så fint med (HSF medlemmer må også fiske på ISF vand i denne sæson). Det er ser fint ud til den kommende sæson med masser af fiskepladser, både ved Skjern og Karup.

Vandet Ligger ved Skovbjergvej 37, Sdr Felding. Kør ud mod Sandet ved Tarp bro og hold til venstre hvor vejen deler sig, så kommer stykket opstøms Tarp bro, Hold øje med skiltning.

Stykket er indtegnet på vores kort.

K&B derude.

Bestyrelsen HSF


One thought on “Breaking News – Nyt fiskevand ved Skjern Å

  • Jim Thaysen.

    Herligt med endnu et stykke fiskevand ved Danmarks smukkeste lakse å. Var en tur ude at se på vandet i går. Her er gude smukt.
    Tak til en fremsynet og arbejdsom bestyrelse. Knæk og bræk på lørdag.

Lukket for kommentarer.