Billeder af laks. Gi den en chance! 2


Efter at have kikket vores fangstraport igennem . Kan jeg desværre se at nogle af vores medlemmer slet ikke har læst på lektien angående genudsætning af laks.

Det skulle ellers være ret let at finde ud af hvis man går ind på Sås hjemmeside. Som vores formand også har påpeget her på hjemmesiden.

Men værre er det at der er taget billeder af laks liggende på jorden, som godt kunne virke ret så “døde”hvis man ikke har de “rigtige” briller på.

Kære medlemmer lov mig nu at gøre det rigtigt, så har laksen større chance for at overleve. Og skulle der ikke være et billede ved raporrten er det ikke så slemt.

Vi tror på dig alligevel.

Med Sportsfisker hilsen   Jim Thaysen (bestyrelsen)


2 thoughts on “Billeder af laks. Gi den en chance!

 • jim thaysen

  Kære Tommy.
  Det er selvfølgelig aldrig rart at blive kritiseret, det er der vist ingen der er vilde med. Men det kan være nødvendigt.
  Men om alt er så beder jeg alle medlemmer om at overholde de regler som nu engang er udstukket af Sås. En sammenslutning vi også er en del af.
  Det er muligt at du selv har en ide om hvorledes genudsætning/billeder skal tages. De stemmer blot ikke overens med de udstukne retningslinier fra Sås og dermed også Hsf. For at gøre en lang historie kort.
  Vi retter os efter de regler som nu engang er udstukket for lakse fiskeriet.
  Da det naturligvis er bedst for laksen, men også for foreningen.

  Med sportsfisker hilsen Jim.

 • Tommy F Hoelgaard

  Efter at havde set Jim Thaysens kommentar til Billeder af laks kan det godt undre og skuffe mig, at der ikke er plads til et billede af en laks, der ligger i et vådt net på vådt grønt græs. Fisken afkroges i nettet i vandkanten. Hele fotoseancen på land tager højst 20 sekunder. Kommentaren: laks liggende på jorden, som godt kunne virke ret så “døde”hvis man ikke har de “rigtige” briller på, er for mig set helt ude i hampen. At vi skal skåne laks og havørred er naturligvis helt OK, men at skrive, at de ser døde ud det er bare ikke i orden. Laks og havørred som er i gydedragt, har jo netop det slimlag, der gør at de godt kan tåle skånsom håndtering med menneskehånd. Mvh Tommy F Hoelgaard

Lukket for kommentarer.