Bækørred ved Okkelsgård


Vi er et par ældre gutter midt i 50´erne, som altid cykler på fisketur. På denne måde kommer vi ofte på steder, hvor andre måske ikke lige kommer. Vi vil fremover jævnligt indgive rapport.

På en af de sidste dage d. 8/11 var vi, som vi ofte er på vores øvre løb ved Okkels, hvor vi har en del vand, men hvor det mange steder kan være vanskeligt at komme til åen. Men hvis man gør en ihærdig indsats beønnes det ofte! Det var en meget blæsende dag, hvor aktivitet og en dram med jævne mellemrum gjorde underværker! Jeg gik med en ret stor hedeflue, da jeg ved fra tidligere, at her er store bækørreder, der kan lokkes til hug. Pludselig råbte jeg til Finn, at jeg lige havde set en pæn bølge i nærheden af min flue. Jeg kaste i samme øjeblik ud igen, og før jeg næsten havde råbt færdig sad den der! Jeg kunne heldigvis hurtigt få hjælp og snart lå den i græsset, bækørreden. Dejlig, meget pæn fisk. – 50 cm og ca. 1,5 kg.

Næste llørdag var vi der igen – Og minsanten havde Finn en bækørred på i lang tid af samme størrelse, men den vandt kampen denne gang. Men den er ligeså betryggende, at den er der endnu!