Klubhusaften 5


Der er klubaftner på alle mandage, fra kl. 19.15 til 22.15 i klubhuset vinter 2008. Ålykkevej 15, Herning. Øl, vand og kaffe kan købes til rimelige priser. Evt. spørgsmål til Thomas tlf. 40 20 73 33 eller Jim 41 41 53 24.

Vi har valgt kun at have fastsat 3. programpunkter i vinter.

Mandag den. 14. januar – Bind en kystflue
Jens Christensen, en af klubbens ivrige kystfiskere, vil denne aften hjælpe dig med at binde et par kystfluerfluer. Som har vist sit værd når en stålblank kystørred skal narres til hug. Husk bindegrej.

Lørdag den, 2. februar – Fluebindeseminar. kl 14.00 til søndag kl. 10.00
Vi prøver endnu engang at banke et godt program sammen til en hyggelig eftermiddag /aften/nat i klubhuset. Bo Fomsgaard og Niels Præst vil lede slagets gang, og give dine fluer “liv”.
Du behøver ikke være ekspert i bindekunsten for at deltage. De fluer vi skal binde er “fiskefluer”.
Der er kaffebord, varm aftensmad, natmad og morgenmad på menuen. Øl og vand til rimelige priser.
Ta chancen, få ny inspiration og måske indsigt i et par nye teknikker, allervigtigst slap af og nyd at have god tid til denne herlige “hobby” i hobbyen. Få kyndig vejledning. Det bliver med garanti hyggeligt og lærerigt. Der kan overnattes i klubhuset, husk blot en sovepose.
Pris for hele herligheden. 125.kr.
Tilmelding senest. mandag den 28. januar.

MANDAG DEN. 18. FEBRUAR. FOR NYE MEDLEMMER. (DE GAMLE ER OGSÅ VELKOMMNE)

Et tilbud til dig der vil prøve fiskeriet i Karup å i den nye sæson. Denne aften vil du få alt at vide omkring fiskeriet i denne herlige å, som kan give dig oplevelser du sent vil glemme. Og der vil blive rig lejlighed til at stille spørgsmål.

MANDAG DEN 25.FEBRUAR . FOR NYE MEDLEMMER. (DE GAMLE ER OGSÅ VELKOMMNE)

Endnu et godt tilbud til dig som er ny på vores vand. Denne aften er det Skjern å det gælder. Du vil få alt at vide hvad der er værd at vide for at få en af åens kronjuveler på krogen. Du vil naturligvis få lejlighed til at stille spørgsmål.

Mandag den. 3.marts – Klubmesterskaber i fluebinding
Så skal der igen dystes om klubmesterskabet, den nuværende mester(Jim Thaysen) skulle efter sigende være i formkrise, så mød op og vær med i en sjov og spændende dyst . Niels Præst er atter den hårde men retfærdige dommer. Og det er gratis! at deltage.


5 thoughts on “Klubhusaften

 • Ejler Nielsen

  Til bestyrelsen og Jim Thaysen i HSF

  Selv om jeg som nyt medlem har været på banen her på siden mange gange, er jeg nødt til at rose endnu engang. Jim holdt i mandags sin sidste intro for nye medlemmer med rigtig mange fremmødte medlemmer, og det er da utrolig hvor mange entusiastiske kræfter den mand har at præstere i foreningens navn. Hvis alle potientelle lystfiskere vidste hvad foreningen kan og vil præstere, så ville der ikke være plads til os alle ved fiskevandene. Tusind tak for en fantastisk modtagelse også til de medlemmer som jeg har mødt og talt med til klubaftenerne.

  Mange gode hilsner.

  Ejler Nielsen

 • Ejler Nielsen

  Kære Jim Thaysen.

  Tusind tak for en meget lærerig sportfiskeraften for nybegyndere i HSF og fiskevandet Karup å.

  Selv om jeg har 42 års erfarring ved andre åer, lærte jeg i aften rigtig meget om fiskeri i Karup å, både i din gennemgang af strækningen, din taktik, din grejanbefaling, påklædning, og dine små “historier”. De mere garvede og erfarne sportfiskere som også deltog gav også godt fra sig, en helt i gennem skøn aften.
  Min opfordring er – at når Skjern å skal gennemgåes mandag den 25. februar, så mød op i klubhuset, det er noget alle kan bruge til at få større succes ved å fiskeriet, og blive klimatiseret med en masse mennesker som har samme interesser.

  Mange sportsfiskerhilsner. Ejler Nielsen

 • Ejler Nielsen

  Hej Jim Thaysen

  Det er da en forening der vil noget, tusind tak for det og jeg vil komme begge aftener.
  I øvrigt bor jeg i Ikast og arbejder i Herning og glæder mig rigtig meget til sæson start.

  Mange gode hilsen

  Ejler Nielsen

 • Jim Thaysen (HSF web) Indlægsforfatter

  Hej Ejler Nielsen.
  Som klubhuskordinator er det dejligt at se at du har et forslag til hvad vi kan lave på en klubaften. Det er nemlig meget sjælden at dette sker!.
  Nu er det således, at programmet for klubaftner planlægges allerede august og december.Henholdsvis for efterår og vinter.Grunden til at der planlægges så lang tid før, skyldes at det er meget svært at få nye kræfter til at “optræde” med noget.
  Det er som i en hver anden forening,tordenskjolds soldater der må trækkes på. Derfor bliver det når de har tid.
  Det er også derfor, at vi ikke kan programsætte noget nyt og spændene med kort varsel.
  Men fortvivl nu ikke Ejler, jeg vil jo gerne give et nyt medlem den bedste service og dit forslag syntes jeg er ganske fornuftig.

  Men mange af dine spørgsmål ville du kunne få svar på hvis du møder op i klubhuset om mandagen. Her er vi nemlig en lille skare der elsker at bytte erfaringer og oplevelser ud i lystfiskeriet. Og der er gode chancer for at finde en fiskemakker til at vise alt det skønne fiskevand vi har.

  Men nu ved jeg jo ikke hvor i landet du kommer fra, måske er der langt til klubhuset.
  Men vi tager tyren ved hornene!. Jeg skal få arrangeret et par klubaftner omkring fiskeriet i Skjern å og Karup å.

  Datoerne bliver.18.februar og 25.februar.

  Med stor sportsfiskerhilsen. Jim Thaysen.

 • Ejler Nielsen

  Hej

  Har med stor interesse læst referatet fra generalforsamlingen, der er virkelig gode tanker og visioner om fremtiden.

  Medlemstallet forkerte udvikling har meget med at gøre om nye medlemmer opnår succes og bliver klimatiseret i foreningen allerede det første år de er med, gør de det – bliver de i foreningen, og tager vener/arbejskollegaer med næste år, så er den gode spiral jo igang.

  Jeg er nyt medlem for 2008, var dog med et år som jeg tror var i 1996, men syntes ikke det var noget at skrive hjem om, og har siden da været medlem i Varde og Skjern Å sammenslutningen, men prøver nu Herning igen.

  Her er så mine forslag:

  For nye medlemmer i sær, ville det være givtigt om man kunne lave f.eks. 2 tema aftener om fiskeri i henholdsvis Karup å og Skjern å systemet, inden 1. marts og 1. april. Det tager lang tid at lære et nyt vand at kende, derfor skal der noget ekstra lærdom til i opstarten, en slags kickstarter til at komme godt i gang på.

  Indholdet kunne være en snak om:

  Hvor er der HOT spot (se Varde Sportsfiskerforening)
  Hvornår på dagen
  Hvilket vejr er bedst
  Hvilket grej på hvilke tidspunkter
  Hvor kan de rigtige fluer købes
  Specielle fisketeknikker
  Hvilken erfaring med forskellige stænger og flueliner mv.
  osv – osv

  Der er så meget erfaring i foreningen som vi nybegyndere kunne lære rigtig meget af, og som de garvede garanteret kan lokkes til at bruge et par aftener på.

  Forslagene er velmente

  Mvh//Ejler Nielsen

Lukket for kommentarer.