Vinter juniorprogram


Lasse og Søren binder.

Der vil alle aftener være mulighed for fluebinding. Så har du selv binderedskaber (Bindestik, saks, trådholder mm.) må du gerne tage det med, ellers stiller klubben en masse redskaber til rådighed. Klubben sørger  for materialerne. 

Junioraftener er fra kl: 19-21:30 og du er mere end velkommen til at tage en ven eller veninde med, som ikke er medlem. 

 1. januar:
  Spinnefiskeri på kysten
  Der er uoverskueligt meget vand på kysten, men ikke desto mindre kan det være noget fantastisk og afvekslende fiskeri. Vi vil i aften se nærmere på, hvad der kendetegner en god kystplads, hvornår man skal fiske der og hvordan man bedst fisker pladsen.
  Efter teorien vil vi gi vores hjul en kærlig hånd, med pudseklud og smørelse. Så tag dine fiskehjul med i aften, så vi kan få dem klar til fisketuren.
  Vi binder også fluer i aften. Så tag dit bindegrej med 😉
 1. januar:
  Fluefiskeri på kysten
  Vi fortsætter på kysten, men denne gang tager vi udgangspunkt i fluefiskeriet og hvordan man praktisere dette.
  Efter teorien binder vi kystfluer.
 1. januar:
  Vigtig viden på HI-LF-vand
  Vi forsøger at gennemgå, hvordan man bruger hjemmesiderne i forhold til indberetning af fisk (Et krav for medlemmer), kort gennemgang af mindstemål og regler ved åen. Ved du fx hvornår man må tage en laks med hjem fra Skjernå-systemet?
  Ja og hvordan befærder man sig langs åen, og hvordan håndtere man en ko eller hest?
  Efter teori binder vi fluer.
 1. februar:
  Juniorernes aften
  Denne aften vil blive dedikeret til juniorernes ønsker. Det kan altså blive en aften om alt fra medefiskeri til skumbiller.
 1. februar:
  Hygge aften
  Skolerne holder vinterferie, men vi fortsætter. Vi tager en snak med juniorende den 4. feb., om hvor mange der regner med at komme og hvad de kunne have lyst til at lave, men som udgangspunkt står den på fluebinding.

25. februar:
       Fra krogning til genudsætning 
       Det er i aften sidste klubaften, og vi vil denne aften se nærmere på hvad sker, når du først har kroget fisken. Hvordan fighter og           lander man en fisk uden at miste den? Og hvordan tager man det gode billede både ved genudsætning og hjemtagning.
       Vi vil her efter binde premiere fluer til Skjern- og Karup å 

 

Mvh. Mikkel og Emil

Kommenter ved brug af Facebook

Skriv et svar