Oldboysklubben

Oldboysklubben i Herning Sportsfiskerforening er en aktiv del af Herning Sportsfiskerforening.

Klubbens ‘medlemmer’ er de lidt ældre lystfiskere, der har fået mulighed for at bruge mere tid til fiskeri og klubarbejde.

Hver tirsdag i sommerperioden mødes de der har tid og lyst og kører med fælles transport til et af klubbens fiskevande. Udenfor sæsonen tager vi på fisketur ved kysten.

I vinterhalvåret mødes vi i klubhuset på Ålykkevej onsdag formiddag kl. 09.00 til en hyggelig komsammen, hvor vi får kaffe med tilbehør. Efter 1 – 2 timer har vi fået snakket og hørt diverse beretninger og røverhistorier om fiskeriet.

De i klubben der har tid, lyst og kræfter har mulighed for at deltage i forskellige praktiske aktiviteter, bl.a. reparation og vedligehold af vores klubhuse, rydning ved åerne, afmærkning af fiskevand og opsætning af gangbroer.

En af klubbens faste årlig arrangementer er tilberedelse og servering af gule ærter ved premieren ved Karup Å.

Hvis du har lyst til at deltage, skal du blot møde op på Ålykkevej og hvis du ønsker at høre nærmere er du meget velkommen til at kontakte Henrik Værnø på tlf. 40313453 eller Hans Jørgen Jensen på tlf. 30946259.

Vel mødt