Juniorklubben

Jim Thaysen og Torben Smedegaard står for juniorafdelingen. Det er en afdeling med det sociale og hyggen i centrum, men også et sted, hvor man har mulighed for at lære lidt ekstra. Jim har mange års erfaring i ørred-/laksefiskeriet både med flue og spin i vores åer, søer og ved kysten, mens Torben har en fortid med gedde- og karpefiskeri i søerne, og de senere år med lakse- og havørredfiskeri i åerne. Så er du klar til at få en våd sok, et godt grin, godt kammeratskab, gode natur oplevelser, ja måske få en vild fætter af en fisk på krogen. Så vær med i juniorklubben. Kender du en ung, som kan have interesse i at komme med på turene så giv endelig programmet videre. Det koster kun 100 kr om året at være med i HSF´s juniorafdeling. Herefter er turene gratis.

I fiskesæsonen afholder vi forskellige fisketure. Turene er sponseret af Handelsbanken og tilrettelagt således, at vi prøver så meget forskelligt fiskeri som muligt. Så måske er det en god ide, at du får plottet datoerne ind i kalenderen. Få eventuelt talt med dine forældre så du ikke går glip af nogle spændende fisketure, sammen med nogle gode fiske kammerater. Husk på at en fisketur altid kræver at dit udstyr er i orden, samt beklædningen kan holde dig varm og tør. En fornuftig madpakke og noget at drikke. Sørg for at overholde tilmeldingsfristerne, da vi jo skal sørge for der er plads til alle i bilerne. For at få flere med på turene har vi vedtaget, at man som juniormedlem må tage én kammerat med gratis (han behøver ikke være medlem). Vi melder datoer ud i god tid for at få så stor tilslutning som muligt. Til gengæld forventer vi af jer, at I senest en måned før fisketuren har meldt til eller fra turen (husk også at melde jeres kammerat til, så vi ved, hvor mange bilpladser vi skal skaffe). Udgangspunktet ved turene er, at I har jeres eget grej med. Vi har dog også lidt grej, som kan lånes. Endegrej i form af spinnere, fluer, kroge og skaller mm. kan I naturligvis regne med, at vi har med. Hav gerne skridtstøvler el. waders med til alle ture. Vi tager en ekstra rulle line med til dem, som trænger til at få fyldt hjulet. Til alle turene er det en god idé med madpakke. Vi regner dog også med at en del af hyggen på turene skal være madlavning i det fri, idet vi begge har erfaringer med dette.

I vinterperioden mødes vi i klubhuset. Vil du gerne deltage i nogle hyggelige aftner, hvor du kan få alt at vide omkring sportsfiskeri. Måske har du også en kammerat som gerne vil med og snuse til denne ædle sport. Hvis du vil lære at binde en flue eller blot snakke og hygge med kammeraterne, er der rig mulighed for det. Sodavand og kaffe kan købes i klubhuset. Har du bindegrej, så tag det med.

Mvh

Jim Thaysen, tlf. 4141-5324, email: jimthaysen [Email: jimthaysen #AT# gmail.com - erstat #AT# med @ ] og Torben Smedegaard, tlf. 6116-8920, email: smede83 [Email: smede83 #AT# hotmail.com - erstat #AT# med @ ]

Det nuværende program kan ses her.