Juniorklubben

Emil Pedersen og Mikkel Munk står for juniorafdelingen. Det er en afdeling med det sociale og hyggen i centrum, men også et sted, hvor du har mulighed for at lære meget om fiskeri.

Er du klar til at få et godt grin, godt kammeratskab, ubeskrivelige stunder ved vandet, ja måske få chancen for at fange den helt store fisk. Så er HI-LFs juniorklub lige et sted for dig. Har du en ven eller veninde er du mere end velkommen til at tage dem med på en gratis prøve, både på vores ture men også vores klubaftner. Det koster kun 100 kr. om året at være medlem af HI-lF’s juniorafdeling. Herefter er vores ture gratis.

Juniorklubben sponsoreres af Handelsbanken.

I fiskesæsonen vil vi afholde forskellige fisketure. Turene er sponseret af Handelsbanken og planlagt ud fra juniorernes og leders interesse. Derfor kommer datoerne først i december. Men husk og få plottet datoerne ind i kalenderen, når de kommer. Det kunne være mega fedt, hvis du også tog din kammerat med på en tur, så han/hun også kunne opleve det sjove ved fiskeri.

En god fisketur kræver altid, at dit udstyr er i orden, samt at beklædningen kan holde dig varm og tør. Da for lidt tøj hurtig kan ødelægge en god fisketur. En fornuftig madpakke og noget at drikke. Sørg desuden for at overholde tilmeldingsfristerne, da vi jo skal sørge for, at der er plads til alle i bilerne.

Udgangspunktet ved turene er, at I har jeres eget grej med. Vi har dog også lidt grej, som kan lånes. Hav gerne skridtstøvler el. waders med til alle ture. Til turene er det en god idé med madpakke. Vi regner dog også med at en del af hyggen på turene skal være madlavning i det fri, idet vi begge har erfaringer med dette.

Hvis i har spørgsmål til enten en af vores ture, vores program eller jeres grej er i velkommen til at kontakte enten Emil eller Mikkel.

Tilmelding til turene SKAL ske til Emil.

I vinterperioden mødes vi i klubhuset. Vil du gerne deltage i nogle hyggelige aftener, hvor du kan få alt at vide omkring sportsfiskeri. Måske har du også en kammerat som gerne vil med og snuse til denne ædle sport. Hvis du vil lære at binde en flue eller blot snakke og hygge med kammeraterne, er der rig mulighed for det. Sodavand og kaffe kan købes i klubhuset. Har du bindegrej, så tag det med.

Mvh

Emil Pedersen, tlf: 51748731, email: emil.ped97 [Email: emil.ped97 #AT# gmail.com - erstat #AT# med @ ] og Mikkel Munk, tlf: 29466224 , email: mikkelmunk001 [Email: mikkelmunk001 #AT# gmail.com - erstat #AT# med @ ].

Det nuværende program kan ses her.

Lederne

Emil Pedersen

21 år og bor i Herrup

Jeg er en meget almen lystfisker og dyrker fiskeriet i mange af dens former, dvs. alt fra medefiskeri på fredfisk til fluefiskeri på laks og havørred.

Mikkel Munk

17 år og bor i Lind

Jeg fisker mest i åen efter havørred og laks, men elsker også at komme på kysten efter en havørred. Udover lakse- og havørredfiskeriet fisker jeg også gedder. Men min kærlighed ligger på fedtfinne fisk